Jan Maathuis plotseling overleden

geplaatst op: 14-11-2015

Jan Maathuis plotseling overleden

Op 12 november is Jan Maathuis plotseling overleden. Jan was de grondlegger van het Twents succes in de springsport. In zijn sportieve loopbaan is hij zes keer Nederlands Kampioen geweest bij de springruiters, ook maakte hij 15 jaar deel uit van de nationale equipe op de internationale concoursen.

Daarnaast ontwikkelde Jan een bekende handelsstal. Volgens Johan Heins was hij de grootste paardenhandelaar van Europa en verkocht hij er wel 1500 per jaar. Hierdoor zijn ook de poorten naar landen als de Verenigde Staten geopend.

Wij verliezen in Jan een man die van grote betekenis is geweest voor onze vereniging. Jarenlang hebben wij gebruik mogen maken van zijn accommodatie en gaf hij, samen met zijn gezin, ons op die manier een thuisbasis voor SintJoris.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Transportbedrijf Bolk Boswerger Diervoeders BWG Stables Sens afbouw Bistro Kruidentuin Autobedrijf Haarhuis Engbers Stables Pakfood J. Schreur Oldenzaal