Drie kringkampioenen bij het springen

geplaatst op: 18-01-2016

Drie kringkampioenen bij het springen

In de klasse B wist de jeugdige Nina Dubbeldam alle concurrenten achter zich te laten. Met Marius Claudius nakomeling Ermita di Fer behaalde ze de hoogste stijlpunten en trok daarmee de titel naar zich toe. In de zelfde klasse was er verder een mooie klassering voor Chris Hagenvoort met zijn paard G-star.

Ties Rothstegge werd in Saasveld de kringkampioen van de klasse L. Hij zadelde hiervoor zijn paard Europa en wist met de snelste foutloze barragerit de concurrentie achter zich te laten. Er waren in deze klasse, namens SintJoris, nog goede klasseringen voor Nadieh Plegt, David Ljungcrantz, Linda Klaassen, Ivo Busscher en Sven Haarhuis.

In de klasse M werd Malou oude Luttikhuis uit Harbrinkhoek de kampioen. Een startbewijs voor de regio behaalden hier Daphne Haarhuis, Ties Rothstegge, Linda Klaassen en Vasco Campana.

Dat Jarno Hesselink en Zurich nakomeling Don Juan erg snel kunnen zijn bewezen ze al eerder. Ook in Saasveld was deze combinatie wederom de snelste van de barrage in de klasse Z. Het foutloze resultaat leverde hen de verdiende titel op.

Al deze combinaties mogen tijdens de regiokampioenschappen een gooi gaan doen naar de Overijsselse titel.

Transportbedrijf Bolk Boswerger Diervoeders BWG Stables Sens afbouw Bistro Kruidentuin Autobedrijf Haarhuis Engbers Stables Pakfood J. Schreur Oldenzaal