Welkom

Welkom bij PaardenSportVereniging SintJoris in Geesteren (Ov.).

PSV SintJoris is een hippische vereniging die zich voornamelijk richt op de wedstrijdsport.  De leden rijden op eigen paarden en pony's en hebben de mogelijkheid tot het volgen van spring- en dressuurlessen.

PSV SintJoris is op 1 januari 2014 ontstaan uit de fusie van Landelijke Rijvereniging SintJoris en ponyclub SintJorisruitertjes. De vereniging telt ruim 200 leden waarvan er 120 actief paardrijden.

De thuisbasis voor de activiteiten is Erve Maathuis. Hier staat een binnenmanege en een grote allweather buitenpiste ter beschikking van de leden.

SintJoris kent een lange traditie van op hoog (inter-)nationaal niveau presterende leden. Bij de pony's valt er met regelmaat een Nederlands-, Regio-, of Kringkampioen te huldigen. Bij de paarden zijn het op dit moment vooral de Olympische prestaties van Gerco Schröder die vers in het geheugen liggen. Daarnaast zijn er nog 5 leden internationaal actief en op Z en ZZ niveau starten een 20-tal ruiters en amazones namens PSV SintJoris.


 

Transportbedrijf Bolk Boswerger Diervoeders BWG Stables Sens afbouw Bistro Kruidentuin Autobedrijf Haarhuis Engbers Stables Pakfood J. Schreur Oldenzaal